Workshops & meer

Naast maatwerk, bied ik regelmatig ook workshops en cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling aan. Je werkt dan dus in een groep. De verhalen die anderen vertellen, roepen vaak herkenning op. De vragen die iemand anders stelt en de inzichten die bij anderen ontstaan, helpen ook jou verder. Een groep biedt ook de kans om met opstellingen te werken. Naast workshops en cursussen, bied ik je af en toe ook de kans om mee te doen aan een wandeling of een ritueel met een vast thema. Vanwege de noodzaak om afstand te houden, is mijn aanbod op dit moment beperkt. Wel bied ik je de kans om in een groepje van twee personen buiten op adem te komen. Nieuwsgierig? Mijn aanbod staat hieronder.

Aanbod

  • Workshops
  • Cursussen
  • Wandelingen
  • Rituelen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn aanbod aan workshops, wandelingen en rituelen en ontvang af en toe een verhaal.Overige mogelijkheden

Heb je niet gevonden wat je zoekt, of heb je een vraag over een workshop, cursus, wandeling of ritueel? Wil je misschien toch liever één op één aan de slag of heb je een andere wens?

Bekijk dan de pagina’s CoachingHealing en Rituelen of neem contact met me op voor meer informatie of het bespreken van jouw behoefte en mijn mogelijkheden.