Workshops en wandelingen

Naast individuele coachingstrajecten, bied ik regelmatig workshops en wandelingen met een min of meer vast programma aan.  Ze geven je de kans om naar verhalen te luisteren, aan de slag te gaan met je eigen verhaal of met het grotere verhaal van het leven. Op dit moment bied ik één workshop aan: Reis door de scenes van je leven. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor mensen die voor een belangrijke verandering in hun leven staan. Dat kan een verhuizing zijn, een scheiding, pensioen….. We gaan één op één aan de slag en zoeken samen een datum. Nieuwsgierig? Kijk dan hieronder!

‘Kun je een maatwerkprogramma voor ons maken?’, vragen groepen soms aan mij. Jazeker, dat kan. Ik sluit mijn aanbod met veel plezier aan op jullie wensen. September 2021 betekende dit bijvoorbeeld dat ik vertegenwoordigers van noordelijke provincies meenam op een tocht door een prachtig stukje Drentse natuur. Ik vertelde verhalen die steeds stiller maakten en liet hen in enkele opstellingen ervaren en inzien hoe democratie werkt.

Wil jij weten wat ik jouw groep of organisatie kan bieden, neem dan contact op: marlijn@marlijnnijboer.nl

Aanbod

  • Workshops
  • Wandelingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn aanbod aan workshops en wandelingen en ontvang af en toe een verhaal.Overige mogelijkheden

Heb je niet gevonden wat je zoekt, heb je een vraag over een workshop, tocht of maatwerk? Wil je misschien toch liever een coachingstraject of heb je een andere wens?

Bekijk dan de pagina Coaching of neem contact met me op voor meer informatie of het bespreken van jouw behoefte en mijn mogelijkheden.