Workshops en wandelingen

Naast individuele coachingstrajecten, bied ik regelmatig workshops en wandelingen met een min of meer vast programma aan.  Ze geven je de kans om naar verhalen te luisteren, aan de slag te gaan met je eigen verhaal of met het grotere verhaal van het leven. Op dit moment bied ik één workshop aan: reis door de scenes van je leven. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor mensen die voor een belangrijke verandering in hun leven staan. Dat kan een verhuizing zijn, een scheiding, pensioen….. We gaan één op één aan de slag en zoeken samen een datum. Nieuwsgierig? Kijk dan hieronder! 

Tijdens de Nacht van de Nacht, op 30 oktober, bieden Mariet Keuning en ik samen een wandeling aan met klankschalen en verhalen. We lopen in het donker, over en rond de Gasterse Duinen in het prachtige stroomdal van de Drentse Aa. Wil je meer weten, lees dan hieronder verder. 

‘Kun je een maatwerkprogramma voor ons maken?’, vragen groepen soms aan mij. Jazeker, dat kan. Ik sluit mijn aanbod dan aan op jullie wensen. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op: marlijn@marlijnnijboer.nl

Aanbod

  • Workshops
  • Wandelingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn aanbod aan workshops en wandelingen en ontvang af en toe een verhaal.Overige mogelijkheden

Heb je niet gevonden wat je zoekt, of heb je een vraag over een programma of ritueel? Wil je misschien toch liever een coachingstraject of heb je een andere wens?

Bekijk dan de pagina Coaching of neem contact met me op voor meer informatie of het bespreken van jouw behoefte en mijn mogelijkheden.