Workshops

Naast individuele coachingstrajecten, bied ik regelmatig workshops en wandelingen met een min of meer vast programma aan.  Ze geven je de kans om naar verhalen te luisteren, aan de slag te gaan met je eigen verhaal of met het grotere verhaal van het leven. Op dit moment bied ik één workshop aan: reis door de scenes van je leven. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor mensen die voor een belangrijke verandering in hun leven staan. Dat kan een verhuizing zijn, een scheiding, pensioen….. We gaan één op één aan de slag en zoeken samen een datum. Nieuwsgierig? Kijk dan hieronder! Sta je voor een belangrijk overgangsmoment in je leven en wil je dat op een andere manier markeren, dan is een rituele wandeling misschien iets voor jou. Interesse: neem contact met mij op. We kijken dan samen naar jouw wensen.

Aanbod

  • Workshops
  • Wandelingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn aanbod aan workshops en wandelingen en ontvang af en toe een verhaal.Overige mogelijkheden

Heb je niet gevonden wat je zoekt, of heb je een vraag over een programma of ritueel? Wil je misschien toch liever een coachingstraject of heb je een andere wens?

Bekijk dan de pagina Coaching of neem contact met me op voor meer informatie of het bespreken van jouw behoefte en mijn mogelijkheden.