Jij loopt voortdurend tegen dezelfde thema’s aan of vindt jezelf telkens terug in het patroon waar je tijdens je kindertijd instapte en waar je nu dolgraag vanaf wilt. Misschien wil je ook wel in bredere zin aan de slag met het verhaal van je leven om te ontdekken dat dit ook andere rode draden kent dan de draad waaraan jij jouw levensverhaal tot nu toe hebt opgehangen. Draden die jou de kans bieden om nieuwe keuzes te maken en zelf de schrijver te worden van je eigen verhaal. En misschien wil je ook wel de wonden helen die verbonden zijn met jouw levensverhaal. Wonden die je lang of kort geleden opliep, of erfde van je voorouders. Pijnlijke wonden die hun stempel op jouw leven drukken en verdriet en soms ook schaamte veroorzaken.  

Het kan ook zijn dat jij een diepere verbinding met het leven wilt ervaren, dat jij het verhaal van jouw leven wilt verbinden met het verhaal van het grote leven daaromheen. Dat je wilt ontdekken wat de natuur, jouw en onze voorouders daarin betekenen en kijken in de spiegel die de voorouders je voorhouden. Misschien wil jij (weer) leren vertrouwen op je intuitie, het contact met je ziel herstellen en in de natuur ervaren dat alles één is. Of wil je ‘gewoon’ ontdekken wat sjamanisme in jouw leven kan betekenen.

Ik ben een sjamanistisch, systemisch en narratief healer en coach die mensen uitnodigt om met hun levensverhaal aan de slag te gaan en wonden te helen. Het ontdekken van je eigen waarde en wensen, de verbinding met je eigen verhaal en met het grotere verhaal van het leven zijn belangrijke doelen. Ik daag je uit om niet alleen met je hoofd aanwezig te zijn, maar ook met je hart en je ziel en maak daarbij gebruik van de helende kracht van verhalen, opstellingen, rituelen en soms ook zang of de sjamanendrum. Begrijpen is belangrijk, maar echte heling vindt in de ziel plaats. 

Meer weten: klik dan hieronder op mijn aanbod. Mailen kan ook: marlijn@marlijnnijboer.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog meer weten over mij? Klik dan hier. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van mijn aanbod? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief!