TOT HIER EN NIET VERDER!

Schuif jij regelmatig je eigen prioriteiten, behoeften en wensen aan de kant om aan die van iemand anders te voldoen? Vind jij het moeilijk om boos te worden en laat je de ander daardoor veel te lang over je grenzen heen gaan? Houd jij mensen te vriend door je grenzen te verleggen en ‘ja’ te zeggen terwijl alles in jou roept dat het ‘nee’ moet zijn?!

Zeg dan nu ‘ja’ tegen deze workshop en doorbreek het patroon dat ervoor zorgt dat jij jezelf en anderen voortdurend over jouw grenzen laat gaan!  

Tijdens deze dag gaan we kijken in welke situaties jij over je eigen grenzen gaat of anderen dit laat doen. We stellen situaties op, onderzoeken waarom dit gebeurt en wat er gebeurt als je wel een heldere grens zou stellen. Een grens waar niemand meer overheen gaat, ook jijzelf niet. Aan het eind van de dag heb je een begin gemaakt met het doorbreken van dit patroon dat jou telkens laat weggaan van jezelf en je eigen prioriteiten, wensen en behoeften. Je kent de triggers, weet waarom je daarop reageert, je weet ook wat een grens jou oplevert en je bent in staat die te trekken.

Deze workshop geef ik samen met trainer/coach Greet de Koning. Wij bundelen onze kwaliteiten in bijzondere workshops waarin coaching, opstellingen en gerichte opdrachten een belangrijke rol spelen. Verhalen, dans, visuele meditatie en systemische rituelen helpen ons bij het werken in diepere lagen en zorgen voor een krachtig effect. .

Datum en tijd: 5 juli 2019, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur. Waar: Zeegsersteeg 2 te Zeegse. Minimum en maximum aantal deelnemers: 8 en 12. Jouw bijdrage: € 150,00, inclusief koffie/thee, lunch en btw. Meer informatie en aanmelden: marlijn@marlijnnijboer.nl