NATUURRETREAT STROOMDAL DRENTSE AA

Eén dag offline, weg uit de hectiek van je dagelijkse leven om tot stilstand te komen in de mooiste natuur. Wij nodigen je uit om te aarden, de verbinding te ervaren met de natuur om je heen en de stilte in jezelf terug te vinden. In die stilte maak je contact met je eigen ziel en luister je naar wat deze je te vertellen heeft. Verhalen voeren je naar binnen, spiegelen je eigen verhaal en bieden je inspiratie die je meeneemt naar je leven buiten deze retreat.

Wij nodigen je uit om een ‘natuurbad’ te nemen en je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk door de natuur te laten voeden. Wij laten je graag ervaren dat je vanzelf mindful wordt wanneer je een tijdje eetbare planten verzamelt voor de lunch. In een tempo dat zo natuurlijk is, dat haast en stress woorden uit een andere wereld worden. Uitgerust en geheeld ga je naar huis. Eén dag weggeweest met het gevoel dat het een week was.

Deze reatreat geef ik samen met Leah Groeneweg. Wij werken met coaching, de ideeën van het Japanse bosbaden, de kracht van verhalen, stilte en de natuur. Leah is een expert in gezonde voeding en eetbare wilde planten, beiden combineren wij oude wijsheid graag met nieuwe verhalen en ideeën.

Interesse?! Mail marlijn@marlijnnijboer.nl