Niet alleen ik, ook mijn klanten, vinden het fijn wanneer een traject met mij landt in bijzondere en mooie producten die ze met anderen kunnen delen. De ene directeur deelt trots een infographic met het verhaal van de school uit aan ouders en relaties, de andere doet hetzelfde met een kleurrijke kaart. Beiden leggen daarnaast een mooie schoolgids op tafel. Op alle scholen hebben deze producten hetzelfde effect: ze dragen bij aan een coherent verhaal en vervullen het team van de school met trots.
De scholen waarvoor ik werk, laten ook schoolplannen en visiedocumenten vaak professioneel vormgeven. Iets minder uitbundig dan de schoolgids, dat wel. Hoewel… om ervoor te zorgen dat alle medewerkers het visiedocument gaan lezen, erover nadenken en erover meepraten, gieten met name scholen voor voortgezet onderwijs ook het concept-visiedocument soms in een mooi vormgegeven boekje.

Inspiratie

IKC De Appelhof, Druten

verhaalontwikkeling
schoolplan
schoolgids
gedicht
infographic voor ouders
infographic voor kinderen

Linde College, Wolvega

visietraject met visiedocument
schoolondersteuningsprofiel
schoolplanontwikkeling

Openbare basisschool Calluna, Ede

verhaalontwikkeling
schoolgids
uitgangspunten nieuw logo
gedicht
geboortekaartje

Samenlevingsschool De Stapsteen, Leek

missie/visie 
nieuwe naam school                                              uitgangspunten nieuw logo                                              schoolgids
‘geboortekaartje’

 

Wil jij ook het verhaal van jouw school helder en krachtig in de wereld zetten en laten landen in mooie producten? Wanneer je mij belt of mailt, maak ik graag een afspraak voor een gesprek waarin jij kennis maakt met mij en ik met jou en jouw school: 06 51560397 / marlijn@marlijnnijboer.nl Eerst nog een keer mijn aanbod bekijken? Klik dan hier.