Lijkt het jou heerlijk om na de kerstdagen in de natuur op verhaal te komen? Dan hebben wildplukster Leah Groeneweg (inhetwildeweg.nl) en ik een kerstcadeautje voor jou: een bijzondere wandeling van zo’n tien km over een prachtig stukje Hondsrug. We lopen van Eext naar Anloo en genieten onderweg van een lichte lunch waaraan we vers geplukte ingrediënten uit het bos toevoegen. Daaromheen vertelt Marlijn een aantal verhalen die in deze natuur en bij de tijd van het jaar passen. We nemen de tijd om te onthaasten en lopen een poosje in stilte. Je ontdekt dat je ook ’s winters in de natuur eetbare planten kunt vinden en een bosbad* kunt nemen. Je zult bovendien ervaren dat je zelfs rond de jaarwisseling de tijd volledig kunt vergeten. Opgeladen met frisse energie en in alle opzichten gevoed ga je aan het eind van de dag weer naar huis.

Wanneer: vrijdag 27 december 2019  Tijd: 11.00 tot 16.00 Waar: van Eext naar Anloo door een prachtig stuk natuur Prijs: € 30,00, inclusief thee en lunch Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12 Meer informatie en aanmelden: marlijn@marlijnnijboer.nl  Nieuwsgierig naar mijn andere aanbod voor jou? Klik dan hier! Of eerst nog meer weten over mij?

* het idee van het bosbaden ( Shinrin-Yoku ) komt uit Japan waar de invloed van een dergelijk bad op de gezondheid van de mens werd onderzocht. Wij werken onder andere met de ideeën hiervan.

Wil je ook nog even bij mijn andere aanbod aan wandelingen, workshops en cursussen kijken? Klik dan hier!