Loop jij voortdurend tegen dezelfde thema’s aan of stap jij telkens opnieuw in de patronen die jij in jouw kindertijd ontwikkelde? Nam jij uit die kindertijd overtuigingen en beelden mee die zo dwingend zijn dat ze ook nu nog jouw keuzes bepalen? Wil jij de regie over je eigen levensverhaal gaan voeren? Dan is deze workshop, verspreid over vier dagdelen, iets voor jou.

In een kleine groep ( minimaal 4 en maximaal 6 personen) ga je aan de slag met jouw levensverhaal. Je gaat lijnen zien en terugkerende thema’s herkennen. We gaan op zoek naar de scene die hieraan ten grondslag ligt en de boodschap die jij hieruit meenam.Ik nodig je uit om je verhaal vanuit een ander perspectief te schrijven, te zien welke verhaallijn hierdoor ontstaat en te ervaren hoe dit jou kan helpen om de regie over je eigen levensverhaal te nemen. Schrijven doe je vooral thuis, tijdens de bijeenkomsten onderzoeken we jouw levensverhaal, werken we met kleine opstellingen en de verhalen die jij op basis van belangrijke levensgebeurtenissen ontwikkelde. Werkenderwijze doorbreek je patronen, laat je thema’s los en leg je de basis die jou tot meester over je eigen verhaal maakt.

Wanneer: vrijdag 31/1, 14/2, 28/2 en 13/3. Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur. Waar: Menno van Coehoornstraat 2 te Zuidhorn Prijs: € 350,-  Je aanmelding is definitief na betaling van het cursusgeld. Afmelding: is gratis tot vier weken voor aanvang van de cursus. Meld je je twee weken voor aanvang af, dan betaal je de helft van het cursusgeld. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Eerst nog meer weten over mij? Of terug naar het overzicht van mijn hele aanbod voor jou?