Jouw levensverhaal, de belangrijkste situaties daarin en de (onbewuste) overtuigingen en wonden die jij sindsdien met je meedraagt zijn de basis voor mijn persoonlijke begeleiding. Soms werkt het alleen al helend om je verhaal te vertellen, vaak helpt het om samen met mij te onderzoeken of je ook anders naar de belangrijkste gebeurtenissen in jouw verhaal kunt kijken. Die andere blik helpt je om de overtuigingen los te laten die jou belemmeren om je leven vanuit je eigen waarde en wensen vorm te geven.
Ik nodig je uit om ook thuis met je verhaal aan de slag te gaan en niet alleen met je hoofd maar ook met hart en ziel in het proces aanwezig te zijn. De beelden, verhalen, klanken en misschien wel zang die rechtstreeks met jouw ziel communiceren, werken het meest helend. Ik werk daarom ook met de kracht van kleine opstellingen, helende verhalen, zang en sjamanendrum.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, mail of bel: marlijn@marlijnnijboer.nl / 06 51560397 Eerst nog meer weten over mij?  Klik dan hier! Terug naar het overzicht van mijn hele aanbod voor jou? Klik dan hier!