Healing

Iedereen loopt in zijn of haar leven wonden op. Deze wonden veroorzaken angst, boosheid, verdriet en soms ook schaamte en kunnen je een leven lang hinderen. Maar dat hoeft niet. Ik kan je helpen om deze wonden te helen. 

Effecten van healing

  • Bevrijding uit negatieve emoties als angst, verdriet, schaamte of boosheid.
  • Helen van wonden.
  • Vinden van de weg naar wat je kwijtraakte.
tafelopstelling

tafelopstelling

Wat versta ik onder healing

Allemaal lopen we in onze kindertijd en soms ook in ons latere leven wonden op. Soms zo groot dat ze jarenlang ons leven bepalen. Wonden die verbonden zijn met pijn: de pijn van het verlies van veiligheid, van onschuld, van je gevoel van eigenwaarde, van de overtuiging dat je er mag zijn of gezien en gehoord wordt.

Healing is het helen van de wonden die je tijdens je leven opliep.

Op die pijn bouwen we allemaal angst om de pijn weer te voelen. Deze angst kan keuzes die we maken maken bepalen. Ik help je om naar die pijn en de gevolgen ervan voor jouw leven te kijken. En nodig je daarbij ook uit om anders te kijken dan je gewend bent.

Hoe werk ik aan healing

Omdat ieder mens uniek is en een eigen verhaal heeft, werk ik niet met een vast programma. Ik stem mijn aanpak helemaal op jou af.

Het kan zijn dat ik met tafelopstellingen werk, dat ik je uitnodig om je verhaal te vertellen en misschien ook te schrijven en dat ik samen met jou onderzoek welke overtuigingen jij uit verschillende fases in je leven meenam. Meestal nodig ik mensen uit om anders te kijken naar de gebeurtenis in hun leven waarin ze negatieve overtuigingen opdeden. Juist in dit anders kijken zit een kans om deze te transformeren. Misschien herstel ik de verbinding tussen jou en je ziel of onderzoeken we samen wat jou helpt om door de angst te stapen naar dat wat jij bent kwijtgeraakt.

Vaak zet ik ook helende (rituele) opstellingen en helende verhalen in en sluit ik af met een ritueel. Als krachtig middel om afscheid te nemen van de beperkende overtuigingen, of illusies, die jij uit je kindertijd meenam en je wonden en ziel te helen.  Lees meer over de kracht van rituelen.

Zo ziet een healingtraject er uit

1. Contact

Jij mailt of belt mij. We kijken samen naar jouw vraag en ik beoordeel of jij bij mij aan het juiste adres bent. Is dit het geval dan maken we een afspraak voor een startgesprek.

2. Startgesprek

We gaan dieper in op jouw vraag, behoefte en verlangen zodat we hierna gericht samen aan de slag kunnen gaan. Vaak begin ik al met je te werken. Aan het eind van dit gesprek beslis jij of je met mij verder wilt. 

3. Healing

Meestal zijn enkele sessies genoeg om wonden te helen en een basis te leggen voor transformatie van emoties en het loslaten van oude patronen. Veel cliënten komen daarna voor enkele aansluitende coachingssessies.

{

CLIËNTE NA 3 HEALING/COACHINGSESSIES:

“Ik was aan het herstellen van een burnout, had geen idee meer van mijn eigen waarde en bleef maar boos op mijn moeder die een half jaar eerder overleed. Na de eerste sessie met Marlijn kon ik voor het eerst compassie voor mijn moeder voelen. De coachingssessie die hierop volgde, gaf me een helder beeld van mijn verlangen, talenten en wensen.”

{

CLIËNT NA HEALING BIJ OVERGANGSRITUEEL:

“Toen Marlijn mij in een kleine opstelling naar mijn eigen ziel liet kijken, had ik het sterke gevoel dat er iets in mij geheeld werd. De opstelling waarin ik met mijn familieziel aan de slag ging, bracht de pijn naar boven die in mijn familie van generatie op generatie is doorgegeven. De helende beweging hierin werkte ook voor mij bevrijdend.”

Benieuwd naar wat healing voor je kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op of kijk eerst ook eens welke vorm van coaching ik aanbied.