Coaching

Loop jij telkens vast in oude patronen of tegen dezelfde thema’s aan? Ben je in rouw, vastgelopen in je relatie of je werk? Vind je het moeilijk om grenzen te trekken of keuzes te maken? Misschien ben jij ook wel ziek en wil je niet alleen genezen, maar ook helen. Wat het ook is: wees welkom.

Effecten van mijn coaching

  • bevrijding uit oude patronen en dynamieken
  • bevrijding uit negatieve emoties
  • de kans om andere keuzes te maken
  • heling van jezelf en/of je familielijn

Analytisch, systemisch en sjamanistisch coachen

‘Wat jij doet, is eigenlijk therapie’, zeggen mensen vaak tegen mij. Wat ze bedoelen, is dat ik met mijn clienten de diepte induik. Ik nodig uit om in het verleden op zoek te gaan naar de oorzaken van dat waarvan jij nu last hebt en betrek ook je onbewuste daarbij. Behalve met vragen, werk ik ook met opstellingen en bijvoorbeeld beelden. Juist dan wordt jouw onbewuste getriggerd om aan het werk te gaan. Soms vraag ik je een tekening te maken, of over een droom te vertellen. Altijd neem ik samen met jou je levensgeschiedenis door en regelmatig vraag ik je ook uitgebreid over je ouders uit. Deze aanpak is onderdeel van de Jungiaanse, analytische therapie en helpt om zicht te krijgen op jouw thema en de wijze waarop dit ontstaan is. Ik volg de opleiding tot Jungiaans, analytisch therapeut en vlecht elementen hieruit in mijn aanpak.

Behalve Jungiaans en analytisch, werk ik ook systemisch. Tafelpoppetjes spelen daarbij een belangrijke rol. Ze helpen jou en mij om naar jouw plek in jouw gezin van herkomt te kijken en te onderzoeken welke patronen daarin ontstaan zijn. Het beeld dat je met deze poppetjes neerzet, raakt jouw onbewuste lagen. De poppetjes helpen, met andere woorden, om informatie boven tafel te krijgen waarvan jij je misschien niet direct bewust was.

Systemisch coaching combineer ik vaak met sjamanistische elementen. Samen kijken we dan bijvoorbeeld naar jouw voorouders. We kijken wie van hen jou kracht kunnen geven. Misschien is jouw lot wel met één van hen verstrikt geraakt. Waar nodig werken we aan heling in jouw voorouderlijke lijnen. Soms nodig ik je uit om een klein ritueel te doen. Je heelt nooit alleen voor jezelf, maar ook voor je voorouders en voor de generaties die na jou komen.

Zo ziet een traject met mij er uit

1. Contact

Jij mailt of belt mij. We kijken samen naar jouw vraag en ik beoordeel of jij bij mij aan het juiste adres bent. Is dit het geval dan maken we een afspraak. 

2. Startgesprek

We gaan dieper in op jouw vraag en vaak begin ik al met je te werken. Aan het eind van dit gesprek beslis jij of je met mij verder wilt.

3. Coaching

We gaan nu samen een traject in. Jouw thema en jouw behoeften staan centraal in een aanpak die iedere keer opnieuw maatwerk is. 

{

CLIËNTE NA DRIE SESSIES:

“Wat een mooie werkwijze Marlijn, en wat bijzonder dat ik zo niet alleen mijn verlangen en talenten, maar ook mijn drijfveren, missie en bezieling in één oogopslag helder heb. De grote en kleinere wensen die ik op basis van dit overzicht kon formuleren, geven me een soort stappenplan. Met de kleinere wensen kan ik direct aan de slag. Zo kan ik meteen al nieuwe stappen zetten.”

{

CLIËNT NA EEN TRAJECT:

“Ik weet nu niet alleen wat deze ziekte mij wilde vertellen, maar ook waarom ik het zo moeilijk vind om uit het patroon te blijven waarin ik aan de ene kant voor alles verantwoordelijk ben en mezelf tegelijkertijd klein houd. De heling die heeft plaatsgevonden, niet alleen bij mij maar ook in mijn familielijn, biedt mij de kans om te worden wie ik ben.”

Benieuwd naar wat ik met coaching voor je kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op of lees eerst nog even meer over mij.