Ik ben systemisch en narratief coach en sjamanistisch healer. Jouw levensverhaal, de belangrijkste situaties daarin en de (onbewuste) overtuigingen en wonden die jij sindsdien met je meedraagt, zijn de basis voor mijn persoonlijke begeleiding.Je kunt bij mij terecht wanneer:
1.Je wilt kijken naar het verdriet en de pijn onder je boosheid en de bijbehorende wond(en) wilt helen.
2. Jij voortdurend in dezelfde oude patronen stapt en samen met mij wilt kijken in welke gebeurtenissen in je kindertijd deze patronen wortelen en welke beperkende overtuigingen je hieruit meenam. Overtuigingen die  ook nu nog jouw leven en de keuzes die je maakt bepalen.
3. Jij bent vastgelopen in jouw leven en nu op zoek wilt naar jouw eigen waarde, wensen en verlangen, als basis voor nieuwe keuzes.

In de meeste gevallen kijk ik, samen met jou, naar het verhaal van je kindertijd. Meestal betrek ik daarbij ook jouw familiesysteem en de plek en de rol die jij daarin had. Ik werk met kleine opstellingen, nodig je uit om op zoek te gaan naar de gebeurtenissen uit jouw leven waarin jouw beperkende overtuigingen ontstonden en kijk samen met jou of je hier ook anders naar kunt kijken dan jij tot nu toe gedaan hebt. Ik zet regelmatig systemische) rituelen in, als basis voor heling, zet waar nodig in op heling van voorouderlijke lijnen en werk met de helende kracht van zang, drum en verhalen.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, mail of bel: marlijn@marlijnnijboer.nl / 06 51560397 Eerst nog meer weten over mij?  Klik dan hier! Terug naar het overzicht van mijn hele aanbod voor jou? Klik dan hier!