Voorouders kunnen je sterk maken, maar ook zwak. Dit laatste gebeurt met name wanneer voorouderlijke thema’s of gebeurtenissen ook in jouw leven een rol spelen. Hetzelfde thema keert soms in iedere nieuwe generatie opnieuw terug. Als jij hiermee aan de slag gaat, en het heelt, bevrijd je niet alleen jezelf en de generaties na jou maar ook je voorouders. Misschien ben jij, onbewust, zo loyaal aan de generaties voor je dat het voelt alsof je benen gebonden zijn en je nauwelijks vooruit komt op je eigen pad. Of wacht je op iets wat nooit komen gaat, omdat je voorouders het eenvoudig niet kunnen geven. En misschien is het andersom: vind jij het moeilijk om jouw voorouders dat te geven wat ze nodig hebben. Een ‘ja’ van jou. Kun jij ‘ja’ zeggen tegen jouw voorouders en alles wat er in jouw voorouderlijke lijnen gebeurd is? Je zult ervaren dat je met dit ‘ja’ ook jezelf sterk maakt. Waar je ook sterk van wordt, is het gevoel van verbinding met je voorouders. Die verbinding ga je in deze workshop bij uitstek ervaren.

In deze workshop is er alle ruimte voor jou en jouw voorouders. We gaan namelijk 1 op 1 aan de slag. Na aanmelding vraag ik je om aan te geven of er een thema is dat jij van je voorouders hebt geërfd en waarmee je graag aan de slag wilt. Ik nodig je bovendien uit om aan te geven wat je graag wilt ervaren. Het programma bestaat vervolgens uit verdiepende vragen, opstellingen, sjamanistische elementen en soms ook een helend verhaal. We sluiten af met een ritueel.

Praktisch
Wanneer:
op afspraak.. Duur: minimaal twee uur. Waar: Menno van Coehoornstraat 2 te Zuidhorn. Coronaprijs€ 150,00 inclusief btw en koffie/thee. Meer informatie en aanmelden: marlijn@marlijnnijboer.nl