Jij bent het unieke resultaat van de verbinding van lange lijnen voorouders. Mensen waarvan jij niet alleen uiterlijke kenmerken en eigenschappen geërfd hebt, maar misschien ook wel een thema. Het overerven van thema’s komt immers in de beste families voor. Ga jij hiermee aan de slag dan bevrijd je niet alleen jezelf en de generaties na jou, maar ook je voorouders. De generaties voor en na jou worden daar sterker van, en jij ook. Het kan ook gebeuren dat je zo loyaal bent aan je voorouders dat het voelt alsof je benen gebonden zijn en je nauwelijks vooruit komt op je eigen pad. Of misschien wacht je op iets wat nooit komen gaat, omdat je voorouders het eenvoudig niet kunnen geven. Wil jij jezelf en je voorouders bevrijden uit de kramp die dit oplevert? En kun jij ‘ja’ zeggen tegen jouw voorouders en alles wat er in jouw voorouderlijke lijnen gebeurd is? Je zult ervaren dat je met dit ‘ja’ ook jezelf sterk maakt. Waar je ook sterk van wordt, is het gevoel van verbinding met je voorouders. Voelen dat ze achter je staan en je steunen. Die verbinding ga je in deze workshop bij uitstek ervaren.

In deze workshop is er alle ruimte voor jou en jouw voorouders. We gaan namelijk 1 op 1 aan de slag. Na aanmelding vraag ik je om aan te geven of er een thema is dat jij van je voorouders hebt geërfd en waarmee je graag aan de slag wilt. Ik nodig je bovendien uit om aan te geven wat je graag wilt ervaren en geef je wat voorbereidend huiswerk mee. Tijdens de workshop nodig ik je uit om te vertellen. Ik luister, stel verdiepende vragen en we gaan aan de slag met helende opstellingen. In bredere zin werk ik met coaching, familieopstellingen, systemische rituelen, sjamanistische elementen en soms een helend verhaal. We sluiten af met een ritueel.

Praktisch
Wanneer:
op afspraak.. Duur: minimaal twee en maximaal drie uur. Waar: Menno van Coehoornstraat 2 te Zuidhorn. Coronaprijs€ 150,00 inclusief btw, koffie/thee en iets lekkers. Meer informatie en aanmelden: marlijn@marlijnnijboer.nl