Wat is de rode draad in je leven en welk levensthema hoort daarbij? Wat is je verlangen en wat heb je nodig om dit te volgen? Op deze en andere vragen ontdek je het antwoord tijdens een sessie van drie uur waarin je intensief met mij aan de slag gaat. We kijken daarbij naar een specifieke periode in je leven die je op dit moment afsluit. De periode vanaf het moment dat je het ouderlijk huis verliet tot je pensionering bijvoorbeeld. Of de periode van je huwelijk tot de scheiding waar je nu voor staat. Iedere andere periode is uiteraard ook goed. Jij kiest de periode waarmee je aan de slag wilt en die je op het punt staat af te sluiten.

Mensen die op reis gaan door de scenes in een periode van hun leven, ervaren dat het kijken naar deze periode hen inzicht in hun hele leven geeft. Ze zien helder wat hun levensthema is, in welk patroon ze telkens opnieuw stappen en wat hun verlangen is. Ze gaan bovendien zien wat nodig is om ervoor te zorgen dat zij in hun kracht gaan staan. Deelnemers ervaren gaandeweg dat ze ‘ja’ zeggen tegen hun leven.

 

De Reis door de scenes van je leven, is een mooie manier om een periode af te sluiten en de overgang naar de volgende te maken. Ik bied deze reis aan in de volledig gerestaureerde hervormde kerk van Kloosterburen. De stilte en het bijzondere licht in deze kerk versterken de intensiteit van jouw reis. De kerk biedt bovendien alle ruimte om jouw rode draad te leggen en daar letterlijk langs te stappen. Aan het eind van deze workshop nodig ik je uit om de stap naar de volgende periode te zetten.

 

Praktisch

Wanneer: op afspraak. We zijn ongeveer drie uur bezig, dat kan in de ochtend of de middag zijn. Waar: in de voormalige hervormde kerk van Kloosterburen of in Zuidhorn. Kosten: € 195,00, inclusief thee, btw en lekkers (locatie Zuidhorn) en € 250,00 in de kerk van Kloosterburen. Deze laatste biedt een hele bijzondere sfeer. Meer informatie: marlijn@marlijnnijboer.nl