Heb jij ook zo’n behoefte om eruit te breken en in de natuur op adem te komen? Dan is dit echt iets voor jou: een wandeling van drie tot vier uur in de mooiste natuur met maximaal twee deelnemers. Ik voer je langs bloeiende orchideeën en zwarte rapunzel, vertel onderweg enkele verhalen en nodig je uit om lekker te gaan liggen en te luisteren naar mijn drum. We nemen ook de tijd om naar het zingen van vogels te luisteren, met elkaar (wildpluk)thee te drinken en goede gesprekken te voeren. Uiteraard nemen we ook de tijd om te genieten van de natuur die zich op dit moment van haar meest sprookjesachtige kant laat zien.

Aan het eind van de middag heb je het gevoel dat je volledig buiten de tijd gelopen hebt en ga je met nieuwe energie naar huis.

Meld je behoefte
Omdat ik met slechts twee mensen op pad ga, is er ook ruimte om het programma van de middag af te stemmen op jouw behoefte. Heb je behoefte aan stilte of misschien juist wel aan verhalen? Lijkt het je fijn om een poosje naar de drum te luisteren of juist wat langer te ‘bosbaden’? Is er een maximum aan wat jij kunt lopen? Geef het vooral aan!

Wanneer: iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot maximaal 17,00 uur. Waar: stroomdal van de Drentse Aa. Kosten deelname: € 35,00, inclusief wildplukthee en iets lekkers. Aanmelden: uiterlijk op donderdag 17.00 uur, de week voordat je meewilt. Meer informatie of direct aanmelden: marlijn@marlijnnijboer.nl

Eerst meer weten over mijn verhalen?