Jij loopt voortdurend tegen dezelfde thema’s aan of vindt jezelf telkens terug in het patroon waar je tijdens je kindertijd instapte en waar je nu dolgraag vanaf wilt. Misschien wil je ook wel in bredere zin aan de slag met het verhaal van je leven om te zien hoe je dit kunt herschrijven. Of wil je even helemaal niets. Eén dag uit de hectiek om je op te laden, je letterlijk en figuurlijk te laten voeden door de natuur en je opnieuw met jezelf te verbinden.

Ik bied workshops, cursussen en retreats waarin ik mijn liefde voor verhalen en mensen combineer met mijn opleidingen op het gebied van systemisch werk, coaching en sjamanisme en mijn brede ervaring in het werken met groepen. In de retreats voeg ik daar de liefde voor stilte en de natuur aan toe. Ik geloof in de kracht van de groep en in de bundeling van kwaliteiten voor unieke concepten. Ik ontwikkel mijn aanbod daarom vaak samen met anderen en werk altijd met groepen. Samen kom je verder.

NB: Dit najaar investeer ik in het volgen van aanvullende opleidingen en de ontwikkeling van een nieuw aanbod. In 2020 hoop ik je weer te ontmoeten. ‘Het verhaal van je leven’ bied ik in ieder geval weer aan. Ben jij hierin geïnteresseerd of heb je een andere vraag, wees welkom om te mailen: marlijn@marlijnnijboer.nl

 

Wat klanten zeggen

Ymkje Bosma

deed in 2016 de workshop Wat bezielt je en in 2017 de driedaagse Schatgraven:

‘Ik zie de dagen onder leiding van Greet en Marlijn als waardevolle stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De eecten van deze workshops zijn volgens mij levenslang merkbaar. Er ontstaat altijd heel snel een hechte groep waarin iedereen zich vrij voelt om verhalen te delen. Het is gezellig, confronterend en bemoedigend. Ik vind de afwisseling in werkvormen erg prettig en de voedzame, gezonde lunch is heerlijk.

Af en toe lees ik de aantekeningen die ik destijds gemaakt heb nog eens door en ook dan geeft het me weer focus en moed.

Nellie Geluk

deed in 2017 de driedaagse Schatgraven:

‘Schatgraven is er voor wie bij zichzelf naar binnen durft te kijken en in contact wil zijn met zijn/haar kern van het bestaan. Een cursus die inspanning en moed vraagt, onder deskundige en zeer betrokken leiding. Schatgraven gaf mij de bagage om een belangrijke beslissing in mijn huidige levensfase te nemen. Ik genoot van de uitstekende catering en niet onbelangrijk: van het vele lachen dat we samen ook deden.’

Gun jij jezelf ook een bijzondere workshop, cursus of retreat? Wacht dan niet en meld je aan. Misschien vind je het ook fijn om eerst nog meer over mij te weten. Klik dan hier!

Wat jouw keuze ook is, ik ontmoet je graag!

Wil jij op de hoogte blijven van mijn aanbod voor jou? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief!